photo FantasyLifeofMine_zpsf432f1a1.png
My Lab!
1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY
Thursday, October 10, 2013 | 3:27 AM | 6comments


Aww kawaii!! 
comel banner die.. 
simple je syarat yang diletakkan, 
~CLICK BANNER~


Senarai Hadiah:
  • *Tambahan hadiah: 1 x Jam tangan lelaki Casio Edifice RM65 
  • 1 x Set Wangian Mini Pack Scarf Perfume bernilai RM37
  • 1 x Pallazo Pant
  • 2 x Pashmina
  • 1 x Set Pencuci Muka & Mask Daiso Japan
  • 3 x 5 keping Shiseido Mask setiap seorang
  • 2 x Topup RM5 setiap seorang
winners will be choosen by random 
will end on 27 October 2013
Easy Peasy Giveaway by FD
Sunday, October 6, 2013 | 11:22 PM | 2comments

Assalamualaikum.


klik banner untuk join


Senarai hadiah:
Plush toy LINE x 1, Powerbank Hello Kitty 5200 mAh x 1, barangan dekorasi x 1, MP3 x 1, Scented Powerbank 2600 mAh x 1, plain halfmoon shawl x 1, keychain Blogger x 3, bookmark limited edition x 5, topup RM5 x 2, voucher discount 10% untuk semua peserta

Easy Peasy Giveaway dianjurkan oleh Fatin Diana dan disponsor oleh Jasple Boutique, Preternatural Touch, Eymasu World Craft, Mojat Cerewet, dan Abam Ming.

Tamat 13 Oct 13, 10 malam

KAWAII GIVEAWAY BY ARINA AZMAN
| 9:50 PM | 1comments

KLIK PADA BANNER

GRAND PRIZE FROM MY SHOP 
ANYTHING KPOP STUFF UNDER RM 30 by AH K-SHop
JOM JOIN ? :)



Ow ye! blogger ni minta disertakan 2 hadiah idaman.. 
ape ek hadiah idaman az.. hmmmmm, 
Boleh tak if az nak kawai couple gift and super kawai beg (sesuai dibawa ke kelas)
hahaha dah tak tau ape nak letak.. 

Mini giveaway by Arni & Fatin Diana
| 9:25 PM | 2comments


KLIK BANNER UNTUK JOIN !!

Giveaway ini dianjurkan oleh Arni dan FDdan disponsor oleh Alyaa , Xiey Pop ,Nur Farahain , NurulHuda , Wanie , Khadijah , Munirah

Senarai hadiah yang awesome !
1)Brooch x2
2)Mini diary book x2
3)Brooch x2
4)RM5 voucher untuk 10 pemenang di KNZeq.SHOP
5)Top up 10 x2
6)Bookmark x2
7)3 unit fridge magnet x3
8)Top 10 X2
9)Button badge x3
10)Top up 10 x2

Jom meriahkan giveaway ini ! :D

Giveaway tamat 20 October 2013



SPECIAL BIRTHDAY GIVEAWAY BERNILAI RM750
Saturday, October 5, 2013 | 8:58 PM | 0comments
first entry untuk 2nd blog az ni, haish! agak serabut la bile penyertaan contest bercampur baur dengan entry yang lain. So az decide untuk aktifkan 2nd blog. dimana az akan khususkan semue contest yang az join dalam ni. 
Huh! baru la sistematik sikit kan ngeee~ to those yang nak kumpul rewards banyak-2 macam az hehehe anda dijemput follow blog az yang ni and like fan page az yang poyo ni ~sini~

Untuk mengenali siapa az korang boleh follow blog official az ~sini~

Eh! jom join giveaway ni... 

Tamat 10 Oktober 2013 (5 Petang)
~click banner~
Senarai Hadiah Yang Umpphh!
1 Set Produk Mary Kay Bernilai RM108
1 Pcs Bedak Arab Bernilai RM35
10 Pcs Shawl Thara Jenama Sugarscarf Bernilai RM43 Setiap Satu
2 Pcs Baju Bernilai RM50 & RM55
2 Pcs Bear Bernilai RM15 Setiap Satu
1 Pcs Krim Ibu Putih Ninaskincare Bernilai RM50
1 Pcs Shiseido Mask Hitam Bernilai RM1.50
1 Pcs Shiseido Mask Naturgo (Pek Oren) Bernilai RM1.50
1 Pcs Sabun Susu Beras Collagen KZ Brothers Bernilai RM8

penyertaan last minute tapi masih ade mase ^_^ 
hopefully I'm lucky.. 

By the way! Happy Birthday Nabila!! wish awal sikit .. 


Tajuk Sidebar
ISI SIDEBAR